Byggfirma Småland

Byggfirma i Småland

Nybyggnation, ombyggnation och måleri

En professionell byggfirma för ditt projekt

Letar du efter en byggfirma för ditt projekt? Kanske drömmer du om att måla om eller bygg nytt. Anlita en professionell byggfirma och förverkliga dina visioner! Vi på AF Bygg & Fönster utför det mesta inom byggnation, måleri samt takarbeten och åtar oss både små och stora uppdrag i hela Småland.

Vår byggfirma består av ett erfaret och kunnigt team av hantverkare som drivs av viljan att göra just dig så nöjd som möjligt. Vi lyssnar alltid på våra kunders önskemål och anpassar sedan vårt arbete efter dem. AF Bygg & Fönster använder endast professionell utrustning och material av högsta kvalitet – allt för att du som kund ska känna dig trygg.

En professionell byggfirma för ditt projekt

Vi har ett brett sortiment av tjänster och kan till exempel erbjuda:

  • Tapetsering – om du har tröttnat på dina gamla tapeter så hjälper vi dig gärna. Vi utför naturligtvis ett noggrant förarbete i form av spackling och slipning innan vi sätter igång med själva tapetseringen.
  • Fönster och dörrar – vi erbjuder montering, försäljning och byte av dörrar samt fönster.
  • Bygg och renovering – vi åtar oss nybyggnation, tillbyggnation och ombyggnation av till exempel med garage, altaner och uterum.
  • Takbyten och takläggning – är taket trasigt eller gammalt? Vi byter och renoverar tak samt utför takläggningar i tegel, plåt och betong.
  • Måleri – vänd dig till oss om färgen på ditt hus eller i dina rum ser sliten och trist ut. Vi målar med högkvalitativ färg både invändigt och utvändigt.

Hör gärna av dig om du har frågor som du vill ha svar på eller om du vill anlita oss! Om du vill ha prisförslag så går det utmärkt att göra en offertförfrågan via vår hemsida – vi lovar att återkoppla så snart vi kan.

Att välja rätt byggfirma

När du bestämt dig för att du vill förverkliga dina byggdrömmar så är det dags för nästa beslut. Ska du göra arbetet själv eller är det bättre att anlita en byggfirma? Vi rekommenderar det sistnämnda eftersom det ökar chanserna att allt blir så som du föreställt dig. AF Bygg & Fönster är det självklara valet för dig som vill ha både kvalitet och trygghet.

Det finns många faktorer som kan vara bra att ha i åtanke när du ska bestämma dig för vilken byggfirma som du vill anlita. Följande är några av dem:

  • Fundera över vad du vill ha och skriv ner dina krav och önskemål. På så sätt ökar du chanserna att det blir som du vill och kommunikationen med byggfirman underlättas.
  • Samla in information om och begär offert/prisförslag från fler än en byggfirma.
  • Låt inte enbart priset avgöra vilket företag du väljer att anlita. Ta reda på kompetens, erfarenhet och om firman är seriös eller inte också.
  • ROT- avdraget är ett förmånligt skatteavdrag som kan sänka kostnaderna för dig rejält.
  • Teckna avtal med byggfirman och se till så att till exempel överenskommet pris finns med samt information om när arbetet ska utföras. Gå igenom avtalet noggrant innan du undertecknar.