Fönster Ödeshög

fönster

Köpa fönster?

Försäljning och montering av Fönster i Ödeshög

Hitta dina nya fönster hos oss – Svensktillverkade och med 10 års garanti.

Hos oss kan du i bland annat Ödeshög köpa svensktillverkade kvalitetsfönster! Du väljer helt själv om du vill att vi installerar fönstren åt dig eller om du vill ordna med det själv. Vi har ett stort sortiment av fönster och du kommer garanterat att hitta något som faller dig i smaken!

Beroende på vilken typ av hus du har, och vilken stil det är i, passar vissa fönster bättre än andra. En tumregel kan vara att ju äldre huset eller husets stil är, desto fler spröjs brukar fönstren ha. Även saker som fönstrens form och fönstrens storlek ger stor påverkan på utseendet. Vi hjälper dig och ser till att du får fönster som passar perfekt både estetiskt och funktionellt.

Andra saker som är viktiga att tänka på är naturligtvis hur täta (energieffektiva) fönstren ska vara, vilket håll de ska öppnas åt och vilket material de ska vara gjorda av.

Vad än ditt utgångsläge är kan vi hjälpa dig vidare för att hitta den perfekta lösningen för dig och ditt hem. Fönster med spröjs, panoramafönster eller halvmånefönster. Aluminium, Trä eller PVC. Inåtgående, energieffektiva eller ljudisolerade. Det finns mycket att välja på, kontakta oss för att få hjälp framåt med ert urval. Vi finns för dig i Ödeshög med omnejd!

Boka ett gratis hembesök för att få offert

                 

Träfönster

Våra fönster tillverkas med kvalitetssäkrade metoder hos skickliga hantverkare som har imponerande kunskaper inom träindustri. Vi använder endast råvaror av högsta klass och hela verksamhetens produktion återspeglar vår vision om kvalitet och säkerhet. Genom att limma glaset med silikon så får fönstret en ökad säkerhet, tekniken gör det nämligen svårare att lyfta ut isolerglaset.

U-värde 0,9 är standard, men tillval kan vara U-värde 0,7. Hos oss får du en säker och funktionell produkt som dessutom har 20 års garanti. Fönsterna tillverkas utifrån dina önskemål, vi kan se till att alla fönster förses med spröjs och poster. Kulören på fönsterna väljer du givetvis också själv. 

Vad betyder U-värde?

Ett fönsters U-värde talar om hur pass bra isolerat fönstret är. Mer detaljerat så motsvarar fönstrets U-värde antalet watt energi som försvinner per kvadratmeter och kelvin. Ett fönster med lågt U-värde är därmed bättre isolerat än ett fönstret med högt U-värde. När du skaffar fönster med ett lågt U-värde bidrar du både till din egna plånbok och till miljön, eftersom du minskar husets uppvärmningsbehov.

Aluminiumbeklätt

Det aluminiumbeklädda fönstret förses med samma goda funktionalitet och egenskaper som träfönster. Med andra ord är det ett fönster tillverkat av högsta kvalitet. Ett aluminiumbeklätt fönster ger även extra skydd mot klimatpåverkan!

Vi levererar säkra och snygga fönster till dig i Ödeshög!

Så fungerar det

Vi tar hand om hela processen, allt från första hembesök till överlämning av garantibevis. AF Fönster & Dörrar erbjuder en enkel och säker lösning för dig i Ödeshög med omnejd!

AF Bygg & Fönster

Kostnadsfritt hembesök

En fönstermästare från oss på AF Fönster & Dörrar kommer hem till dig för att planera. Under besöket hjälper vi dig att ta fram den bästa lösningen för ditt hem. Självklart får du också ett fast pris på vad arbetet skulle kosta.

AF Bygg & Fönster

Kontrollmätning av dina fönster.

Vår ambition är att du ska få en så enkel arbetsprocess som möjligt, därför gör vi alltid en kontrollmätning av fönsterna innan beställningen. Du behöver inte mäta någonting och vi tar fullt ansvar för att det blir en korrekt beställning. 

Vi specialtillverkar dina fönster.

Våra fönster och dörrar finns i flera olika modeller. Fönsterna anpassas utefter dina önskemål på funktion, storlek, färg, glas och tillbehör. Vi specialtillverkar helt enkelt fönsterna utifrån just dina önskemål och behov. 

AF Bygg & Fönster

Montering & överlämning av garantibevis.

När dina fönster tillverkats kommer vi hem till dig och utför monteringen. Efter monteringen lämnar vi över ett garantibevis som innehåller bland annat 10 års garanti på vridbeslagen, rötskador och vid kondens mellan glasen.

073 - 535 74 88
info@affonster.com
Fornåkersgatan 5, 576 32 SÄVSJÖ