Försäljning av fönster

Fönsterförsäljning med 10 års garanti

Köpa fönster?

Hitta dina nya fönster hos oss – svensktillverkade och med 10 års garanti.

Hos oss kan du köpa fönster och du väljer själv om du vill att vi installerar fönstren åt dig eller om du vill ordna med det själv. Vi har ett stort sortiment av fönster och du kommer garanterat att hitta något som faller dig i smaken!

Beroende på vilken typ av hus du har, och vilken stil det är i, passar vissa fönster bättre än andra. En tumregel kan vara att ju äldre huset eller husets stil är, desto fler spröjs brukar fönstren ha. Men även saker som fönstrens form och fönstrens storlek ger stor påverkan på utseendet på huset.

Sidhängt Fönster med vädringsbeslag
Fönsterdörr par
Slitstarka fönster med 10 års garanti

Andra saker som är viktiga att tänka på är naturligtvis hur täta (energieffektiva) fönstren ska vara, vilket håll de ska öppnas åt och vilket material de ska vara gjorda av.

Vad än ditt utgångsläge är kan vi hjälpa dig vidare för att hitta de perfekta fönstren för dig och ditt hem. Fönster med spröjs, panoramafönster eller halvmånefönster. Aluminium, Trä eller PVC. Inåtgående, energieffektiva eller ljudisolerade. Det finns mycket att välja på; kontakta oss för att få hjälp framåt med ert urval.

Boka ett gratis hembesök för att få offert

Svensktillverkade energieffektiva fönster av högsta kvalitet

Garantier för fönster

  • 10 års garanti mot kondens mellan glasen
  • 10 års funktionsgaranti på vridbeslagen
  • 10 års garanti mot rötskador på färdigmålade produkter från fabrik.
10 års garanti på fönster & dörrar + 3 år på montage
Säkerhetsdörr på köpet

Säkerhetsdörr på köpet!

Alla nya kunder som beställer nya fönster inklusive montering får även med en säkerhetsdörr på köpet, inklusive montering till ett av totalt värde av 20.000:-