Våra Fönster

Bra fönster till bra pris

Aluminiumklädda träfönster

Aluminiumbeklädnad skyddar fönstren lite extra och ökar livslängden. Perfekt i utsatta lägen.

Bra fönster till bra pris

Träfönster

Kvalitetsfönster tillverkade av furu med täta årsringar och unik impregnering.

Bra fönster till bra pris

Fönsterdörrar

Maximerar ljusinsläpp och utsikt. Finns som både enkel- och pardörr.

Så fungerar det när du beställer fönsterbyte via oss

Vi tar hand om hela processen, allt från första hembesök till överlämning av garantibevis.
AF Fönster & Dörrar erbjuder en enkel och säker lösning. 

AF Bygg & Fönster

Kostnadsfritt hembesök

En fönstermästare från oss på AF Fönster & Dörrar kommer hem till dig för att planera. Under besöket hjälper vi dig att ta fram den bästa lösningen för ditt hem. Självklart får du också ett fast pris på vad arbetet skulle kosta.

AF Bygg & Fönster

Kontrollmätning av dina fönster.

Vår ambition är att du ska få en så enkel arbetsprocess som möjligt, därför gör vi alltid en kontrollmätning av fönsterna innan beställningen. Du behöver inte mäta någonting och vi tar fullt ansvar för att det blir en korrekt beställning. 

Vi specialtillverkar dina fönster.

Våra fönster och dörrar finns i flera olika modeller. Fönsterna anpassas utefter dina önskemål på funktion, storlek, färg, glas och tillbehör. Vi specialtillverkar helt enkelt fönsterna utifrån just dina önskemål och behov. 

AF Bygg & Fönster

Montering & överlämning av garantibevis.

När dina fönster tillverkats kommer vi hem till dig och utför monteringen. Efter monteringen lämnar vi över ett garantibevis som innehåller upp till 30 års garanti mot rötskador.

Bra fönster till bra pris

Om våra fönster

Beställ dina nya fönster hos oss – svensktillverkade och med upp till 30 års garanti.

Fönstret Stella håller hög kvalitet och är genomtänkt in i minsta detalj. Smäcker design med smalare aluminiumprofil och elegant gerade hörn utan glipor. Ett modernt och tidlöst fönster som släpper in mer ljus. Stor valfrihet i antal modeller och ett brett utbud av tillval.

ERA Fönster tillverkar fönster av högklassig furu med täta årsringar som tryckimpregnerats enligt en unik metod för absolut bästa rötskydd. Med aluminiumbeklädnad skyddas fönstret ytterligare, något som lämpar sig extra bra i utsatta lägen. Vi erbjuder hela 30 års garanti mot röta för aluminiumklädda fönster. Stella är särskilt framtaget för snabb och smidig installation vid fönsterbyten.

Bra fönster till bra pris

Andra saker som är viktiga att tänka på vid ett fönsterbyte är naturligtvis hur täta (energieffektiva) fönstren ska vara, vilket håll de ska öppnas åt och vilket material de ska vara gjorda av.

Vad än ditt utgångsläge är kan vi hjälpa dig vidare för att hitta de perfekta fönstren för dig och ditt hem. Fönster med spröjs, panoramafönster eller halvmånefönster. Aluminium eller trä. Inåtgående, energieffektiva eller ljudisolerade. Det finns mycket att välja på; kontakta oss för att få hjälp framåt med ert urval.

Boka ett gratis hembesök för att få offert

Träfönster

Våra fönster tillverkas med kvalitetssäkrade metoder hos skickliga hantverkare som har imponerande kunskaper inom träindustri. Vi använder endast råvaror av högsta klass och hela verksamhetens produktion återspeglar vår vision om kvalitet och säkerhet. Fönster med förseglade hörn ger extra säkerhet, tekniken gör det nämligen svårare att lyfta ut glaskassetten​t.

U-värde 1,1 är standard, men med tillval kan U-värdet bli 0,9. Hos oss får du en säker och funktionell produkt som dessutom har 20 års garanti mot röta. Fönsterna tillverkas utifrån dina önskemål, vi kan se till att alla fönster förses med spröjs och poster. Kulören på fönsterna väljer du givetvis också själv. 

Vad betyder U-värde?

Ett fönsters U-värde talar om hur pass bra isolerat fönstret är. Mer detaljerat så motsvarar fönstrets U-värde antalet watt energi som försvinner per kvadratmeter och kelvin. Ett fönster med lågt U-värde är därmed bättre isolerat än ett fönstret med högt U-värde. När du skaffar fönster med ett lågt U-värde bidrar du både till din egna plånbok och till miljön, eftersom du minskar husets uppvärmningsbehov.

Aluminiumbeklätt

Det aluminiumbeklädda fönstret förses med samma goda funktionalitet och egenskaper som träfönster. Med andra ord är det ett fönster tillverkat av högsta kvalitet. Ett aluminiumbeklätt fönster ger även extra skydd mot klimatpåverkan! Vi lämnar 30 års garanti mot röta för aluminiumbeklädda fönster.

Vi levererar säkra och snygga fönster!

073 - 535 74 88
info@affonster.com
Fornåkersgatan 5, 576 32 SÄVSJÖ