Dörrbyte Nässjö

Byta dörr?

Vi utför dörrbyte i Nässjö med omnejd

Hitta din nya dörr hos oss – Svensktillverkade och med 10 års garanti!

Här kan du i bland annat Nässjö köpa svensktillverkade kvalitetsdörrar! Du väljer helt själv om du vill att vi installerar dörren åt dig eller om du vill ordna med det själv. Vi har ett stort sortiment av dörrar, här finns något för alla! Hos AF Solel AB får du hjälp med allt från designval till dörrbyte.

Bra fönster till bra pris

Ytterdörrar

Hållbara och tåliga dörrar av olika typer och i varierande design.

Bra fönster till bra pris

Skjutdörrar & vikpartier

Öppna upp och låt ljuset flöda. Täta system med minimala energiförluster.

Säkra och isolerade dörrar

Vare sig du har ett nybyggt individualistiskt hus, ett funkishus från 60-talet eller ett allmogehus från 1800-talet kan du hitta den perfekta dörren hos oss. Du kan även individuellt anpassa din dörr med olika typer av dörrhandtag och tillbehör till dörren. Du kan även välja ett elektroniskt handtag, som du kan låsa upp med nyckeltag, kod eller fjärrkontroll.

Vi erbjuder de flesta typer av dörrar och fönster, både i trä och aluminium. Att investera i säkra och isolerade dörrar ger inte bara ditt hus ett ansiktslyft, utan kan hjälpa dig att hålla nere elförbrukning och förhindra inbrott. Vi har dörrar i alla stilar, typer och material. Vi hjälper er gärna att hitta den mest optimala lösningen för ert hem.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för att få mer information om de möjligheter du har om du väljer att köpa en eller flera dörrar hos oss. Vi är din expert på dörrbyte, du hittar oss i närheten av Nässjö!

Boka ett gratis hembesök för att få offert


Garantier för dörrar

20 års garanti mot röta på våra trädörrar och 10 års garanti på skjutdörrarnas funktion, mot kondens mellan glasen i isolerrutan samt mot röta.

Så fungerar ett dörrbyte

Vi tar hand om hela processen, allt från första hembesök till överlämning av garantibevis. AF Solel AB erbjuder en enkel och säker lösning för dig i Nässjö med omnejd!

Fönsterbyte steg för steg

Kostnadsfritt hembesök

En dörrspecialist från oss på AF Solel AB kommer hem till dig för att planera. Under besöket hjälper vi dig att ta fram den bästa lösningen för ditt hem. Självklart får du också ett fast pris på vad arbetet skulle kosta.

Fönsterbyte steg för steg

Kontrollmätning av dina fönster.

Vår ambition är att du ska få en så enkel arbetsprocess som möjligt, därför gör vi alltid en kontrollmätning av dörren innan beställningen. Du behöver inte mäta någonting och vi tar fullt ansvar för att det blir en korrekt beställning.

Vi specialtillverkar din dörr.

Våra fönster och dörrar finns i flera olika modeller. Dörren anpassas utefter dina önskemål på funktion, storlek, färg, glas och tillbehör. Vi specialtillverkar helt enkelt dörren utifrån just dina önskemål och behov.

AF Bygg & Fönster

Montering & överlämning av garantibevis.

När dina fönster tillverkats kommer vi hem till dig och utför monteringen. Efter monteringen lämnar vi över ett garantibevis som innehåller bland annat 10 års garanti på vridbeslagen, rötskador och vid kondens mellan glasen.

Få hjälp med dörrbyte i Nässjö med omnejd

AF Solel AB

073 - 535 74 88
info@affonster.com
Fornåkersgatan 5, 576 32 SÄVSJÖ