Solpaneler

Bra fönster till bra pris

Villor

Vårt företag är en pålitlig leverantör av solpaneler för villor. Vi erbjuder professionell installation och försäljning av högkvalitativa solpanelssystem. Med vår erfarenhet och expertis kan vi hjälpa privatpersoner att minska sina energikostnader och göra en positiv miljöpåverkan.

Bra fönster till bra pris

Hus

Till oss kan du som fastighetsägare vända dig för att få på exempelvis lägenhetshus eller kontorsfastighet. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar olika fastighetstyper och storlekar. Montera solceller för att maximera solenergiproduktionen och minska energikostnaderna!

Bra fönster till bra pris

Lantbruk

Vi förstår de unika energibehoven inom lantbruk och erbjuder solenergilösningar för att maximera produktiviteten och minska kostnaderna. Här finns erfarenheten av att installera solpaneler på alla möjliga olika lantbruksstrukturer.

Bra fönster till bra pris

Om monteringar av solpaneler

Hos oss erbjuds högkvalitativa solenergilösningar med fokus på kvalitet och professionalism. Vi är stolta över att endast använda EU-godkända solpaneler för att säkerställa hållbarhet och pålitlighet i våra projekt. Som en komplett leverantör tar vi hand om hela projektet från början till slut.

Vår erfarna personal består av certifierade elektriker som är experter inom solenergisystem. De arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att förstå deras unika behov och designa anpassade lösningar som passar bäst för deras krav och budget. Vi är stolta över att erbjuda professionell och pålitlig service med högsta kvalitet på våra produkter och installationer.

Oavsett om det är för ditt hem eller ditt företag, kan du lita på AF Solel för att leverera pålitliga och effektiva solenergilösningar.

Karim hamdan
Karim hamdan
2021-07-05
Fint resultat. Vi är Nöjd och rekommenderar AF fönster & Dörrar.
Daniel Tegnvallius
Daniel Tegnvallius
2021-06-01
Klockrent! Allt fungerade perfekt, bra kommunikation och superfina fönster! Kan varmt rekommendera AF Fönster & Dörrar
Bill Engdahl
Bill Engdahl
2021-02-23
Mycket nöjd med installationen. Kom på avtalad tid färdiga på en vecka lämnade inget skräp efter sig, 13 fönster och 3 altandörrar, invändigt foder och plåtarbete ingick
Arkan Shamo
Arkan Shamo
2021-02-01
Väldigt trevliga och duktiga. Noga och rena med jobbet.
Ritah shamo
Ritah shamo
2021-02-01
Rekommenderar varmt. Väldigt fint jobb och noggrannhet. Trevligt bemötande.
Lars-ola Johansson
Lars-ola Johansson
2021-02-01
Vi kan med gott samvete rekommendera Af fönster Bra kvalitet på fönster Bra utfört arbete med stor noggrannhet Bra kontakt med Andrej och medhjälpare Lyhörda och tillmötesgående inför våra önskemål
Sefcet Skenderi
Sefcet Skenderi
2021-01-18
Enver Shatri
Enver Shatri
2020-10-06
Fint resultat, bra kommunikation fina fönster och dörrar med kvalité. Nöjd kund och rekommenderar AF fönster & Dörrar.
Bruno Premužić
Bruno Premužić
2020-02-28
Bra kontakt med säljaren Väldigt bra utfört jobb Väldigt bra kvalitet på fönsterna Snabbt, snyggt, bra pris Vi är helnöjda med våra nya fönster

AF Solel AB

073 - 535 74 88
info@affonster.com
Fornåkersgatan 5, 576 32 SÄVSJÖ