Garageportar

Så fungerar det när du byter garageportar via oss

Vi tar hand om hela processen, allt från första hembesök till överlämning av garantibevis.
AF Fönster & Dörrar erbjuder en enkel och säker lösning. 

AF Bygg & Fönster

Kostnadsfritt hembesök

En dörrspecialist från oss på AF Fönster & Dörrar kommer hem till dig för att planera. Under besöket hjälper vi dig att ta fram den bästa lösningen för ditt hem. Självklart får du också ett fast pris på vad arbetet skulle kosta.

AF Bygg & Fönster

Kontrollmätning av dina portar.

Vår ambition är att du ska få en så enkel arbetsprocess som möjligt, därför gör vi alltid en kontrollmätning av garageportarna innan beställningen. Du behöver inte mäta någonting och vi tar fullt ansvar för att det blir en korrekt beställning.

Vi specialtillverkar din garageport.

Garageportar finns i flera olika modeller. Portarna anpassas utefter dina önskemål på funktion, storlek, färg och tillbehör. Vi specialtillverkar helt enkelt garageporten utifrån just dina önskemål och behov.

AF Bygg & Fönster

Montering & överlämning av garantibevis.

När din garageport tillverkats kommer vi hem till dig och utför monteringen. Efter monteringen lämnar vi över ett garantibevis som innehåller bland annat 10 års garanti på vridbeslagen, rötskador och vid kondens mellan glasen.

Bra fönster till bra pris

Kvalitetsäkra garageportar

Välkomna till oss för kvalitativ hjälp med garageportar. Vi tar hand om hela processen, från start till slut. Som kund kan du vara säker på en trygg process, vi tar hand om allt från hembesök och kontrollmätning till beställning samt leverans och montering.

Att investera i säkra och isolerade garageportar ger inte bara ditt hus ett ansiktslyft, utan kan hjälpa dig att hålla nere elförbrukning och förhindra inbrott. Beroende på vilken typ av hus du har, och vilken stil det är i, passar vissa portar bättre än andra. Vi hjälper er att hitta den perfekta garageporten för ert hus.

Bra garageportar till bra pris

Vare sig du har ett nybyggt individualistiskt hus, ett funkishus från 60-talet eller ett allmogehus från 1800-talet kan du hitta den perfekta garageporten via oss. Du kan även individuellt anpassa din garageport med olika färger, texturer, eventuella dörrhandtag och fönster.

Vad än ditt utgångsläge är kan vi hjälpa dig vidare för att hitta den perfekta garageporten för dig och ditt hem. Det finns mycket att välja på; kontakta oss för att få hjälp framåt med ert urval.

Boka ett gratis hembesök för att få offert

                 

073 - 535 74 88
info@affonster.com
Fornåkersgatan 5, 576 32 SÄVSJÖ